Peix amb salsa de pinya
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de peix(emperador, lluç o rap)
- 2 rodanxes de pinya en almibar
- 1 brick petit de crema de llet
- 1 got de fumet de peix
- Farina, sal, oli i pebre.
4 racions
Elaboració
Salpebrem el peix, ho passem per farina i fregim i reservem.
Apart farem una salsa amb una mica d'oli, una cullerada de farina, fumet de peix, al suc de la pinya i la pinya tallada a daus. Deixem reduir cinc minuts, afegim la crema de llet, al peix i rectifiquem de sal.
Deixem cinc minuts mes i emplatem.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.